Intro

NHL Stenden Hogeschool

Vanaf 2018 bundelen Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool hun krachten! We gaan dan verder als één nieuwe hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

NHL en Stenden worden één nieuwe hogeschool. De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) heeft groen licht gegeven voor onze fusieplannen. Dat betekent dat vanaf 2018 de nieuwe hogeschool een feit is. Vanaf 1 januari 2018 zijn we één gezamenlijke stichting en in september 2018 starten de eerste studenten aan onze nieuwe hogeschool.

Ben je op zoek naar een studie die bij jou past? Zeer binnenkort vind je op nhlstenden.com alles over de opleidingen van NHL Stenden. Tot die tijd kun je terecht op de huidige websites van de NHL en Stenden.

Ga naar nhl.nlGa naar stenden.com

NHL Stenden. Grensverleggend.

Door grenzen te verleggen bereik je meer. Daarom dagen wij onze studenten, medewerkers en partners iedere dag uit hun talenten te ontdekken en te versterken. Deze ontdekkingsreis overstijgt de grenzen van het eigen vakgebied en de eigen omgeving. 

Dit doen we op onze multi-campus hogeschool: sterk verankerd in de regio en met een uitgesproken internationaal profiel. Op onze vestigingen, in binnen- én buitenland, zijn we altijd op zoek naar vernieuwende methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Ons onderwijs sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Regionaal, nationaal en internationaal.

De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals, die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen. 

Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk.

Grensverleggend

Doe ervaring op binnen én buiten de muren van onze hogeschool.

Praktijkgericht

Ontwikkel innovatieve oplossingen voor vraagstukken uit het werkveld.

Internationaal

Studeer of loop stage in het buitenland: een onvergetelijke ervaring.

Onze vestigingen

NHL Stenden Hogeschool heeft vestigingen in binnen- en buitenland: Leeuwarden (hoofdvestiging), Terschelling, Groningen, Emmen, Meppel en Assen, Doha (Qatar), Bangkok (Thailand), Port Alfred (Zuid-Afrika) en op Bali (Indonesië).