mediaopleidingen_header

Nieuwe mediaopleidingen

Doorstuderen na je mbo-opleiding? Kies voor een van de twee nieuwe opleidingen op het gebied van (online) media! Het gaat om tweejarige hbo-opleidingen op niveau 5: associate degrees (Ad's).  Zo is er een Ad waar je leert om mediaproducties te bedenken en te vermarkten, maar ook een waar je leert online content te creëren voor opdrachtgevers.

'Wil jij meer weten over een van deze nieuwe Ad-opleidingen? Bekijk ze hieronder of bezoek een Open Dag. Hier kun je een voorlichting bezoeken, al je vragen stellen aan docenten en studenten en leuke interactieve workshops volgen.

Bezoek een Open Dag

Bekijk de nieuwe 2-jarige Ad-opleidingen

Ad Online Contentcreator

Wil jij jouw online skills ontwikkelen en goede content maken voor sociale media, websites en apps? Bekijk de opleiding.

Ad Creative Media Professional

Wil jij succesvolle mediaproducties bedenken en uitvoeren? Bekijk de opleiding.

Mediaopleidingen_sfeer

Studeren aan NHL Stenden

Kies je voor een Ad op het gebied van (online) media, dan is de NHL Stenden dé hogeschool voor jou. In co-creatie met het werkveld doe je actuele werkervaring op. Door de persoonlijke begeleiding haal jij het beste uit jezelf als communicatie- en mediaprofessional. En wil je na jouw Ad nog verder studeren? Dan zijn er de bacheloropleidingen Creative Business (Media Management) en Communicatie.